office@lavetesalopete.ro
0761267307 / 0742033016
Email:
Parola:
Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Contul meu Contul meu
Nu ati adaugat niciun produs in cos.
Cosul meu Cosul meu (0 lei)
Masca de sudura cu cristale lichide 4 Senzori RED XL Masca de sudura cu cristale lichide 4 Senzori RED XL
Masca de sudura cu cristale lichide 4 Senzori RED XL Masca de sudura cu cristale lichide 4 Senzori RED XL

Masca de sudura cu cristale lichide 4 Senzori RED XL

   329 Lei + TVA - 1 buc.

Specificatii
Filtru start :Din 4
Protectie UV/IR :DIN 16
Vizor :100x60 mm
Timp de reactie :0.04 ms
Parametri reglabili :Filtru de la 9 la 13
Incarcare :solara + baterie
Intarziere reglabila :sensibilitate reglabila
Greutate :0.52 kg
Descriere detaliata
Masca de sudura cu cristale lichide 4 Senzori Intensiv RED XL
Excelenta pentru amperaj scazut TIG: Min 5A DC; 5A AC;5A DC pulse
Aplicatii: MMA 5-400/TIG 5-300/MIG-MAG 5-400A
Reglaj exterior pentru opacitate filtru.
Reglaj interior pentru functiile sudare/taiere plasma/polizare.
Este acoperita cu vopsea speciala reflectorizanta.
Temperatura de lucru:-5/+55 C
Material polipropilena
Agreement - CE - DIN

CLASA OPTICA : 1/1/1/2
Filtrul cu auto?®ntunecare const?? dintr-un display cu cristale lichide, componente electronice,celule/baterii solare, senzori ?™i un filtru UV/IR. Acest filtru se ?®ntunec?? automat la amorsarea arcului electric.
Cristalele lichide permit ?®ntunecarea automat?? a filtrului. Aranjamentul acestor cristale este controlat prin impulsuri electrice. ??n func?›ie de aranjament,cristale reac?›ioneaz?? diferit la intensitatea luminii.
Filtrul UV/IR ofer?? protec?›ie permanent??, indiferent dac?? filtrul cu auto?®ntunecare se afl?? ?®n starea luminoas?? sau ?®n starea ?®ntunecat??.
Senzorii filtrului detecteaz?? amorsarea arcului electric ?™i transmit un semnal p??r?›ii electronice, care va activa display-ul cu cristale lichide.
Energia necesar?? func?›ion??rii filtrului este asigurat?? prin dou?? c??i:energia ?®n timpul sud??rii provine de la celulele solare, ?®nc??rcate de la energia arcului electric,iar pentru faza de ?®nceput a opera?›iei de sudare sunt disponibile baterii de backup.
Geamurile de protec?›ie frontale protejeaz?? filtrul de stropii de la sudare,iar geamurile de protec?›ie posterioare protejeaz?? filtrul de praf ?™i alte impurit???›i. Ambele tipuri de lentile de protec?›ie sunt consumabile ?™i se pot ?®nlocui la nevoie.
Filtrele cu auto?®ntunecare sunt codificate conform EN 379, iar clasificarea cuprinde:
Clasa de calitate optic??.Aceasta este determin?? de durata de timp ?®n care un sudor poate folosi masca pentru sudare cu filtru ADF f??r?? apari?›ia oboselii, pentru opera?›ii cu diferite cerin?›e privind performan?›ele vizuale.
Clasa de difuzie a luminii.Un procent prea ridicat de lumin?? difuzat?? mic?™oreaz?? contrastul.Concentrarea sudorului cre?™te ?™i,implicit,?™i oboseala.
Clasa de omogenitate a filtrului ADF. Neomogenit???›ile ?®n c??mpul vizual duc la solicitarea diferit?? a ochiului ?™i astfel,sudorul obose?™te mai repede.
Clasa de dependen?›?? unghiular?? ?®n transmiterea luminii.Aceasta m??soar?? gradul de ?®ntunecare c??nd se prive?™te sub diferite unghiuri, nu doar la 90?°.??n func?›ie de calitatea filtrelor cu auto?®ntunecare,exist?? o varia?›ie de p??n?? la 3 grade a nivelului de protec?›ie fa?›?? de valoarea setat??.
Fiecare clas?? se stabile?™te ?®n urma unor teste optice ?™i este clasificat?? pe o scar?? de la 1 la 3: 1 fiind cea mai bun?? ?™i 3 fiind cea de calitate inferioar??.